Informatie

Ben jij de ondernemer van het jaar 2024?

Meedoen met de Business Awards Halderberge levert heel veel publiciteit op. Verschillende (social) media zetten je bedrijf volop in de spotlight. Hierna kan niemand meer om jouw bedrijf heen! Alle genomineerden mogen een professionele bedrijfsfilm opnemen die ze zelf voor promotiedoeleinden kunnen inzetten.

Op de avond van de Business Awards Halderberge presenteren de genomineerden hun bedrijf en worden de promofilms getoond aan het publiek. Een ideale mogelijkheid om je netwerk te laten zien wat jouw bedrijf in huis heeft.

“Ik glim nog steeds van oor tot oor en zie dit als een mooie beloning voor alle inspanningen van de afgelopen 7 jaar. Dit hebben wij met heel ons team gerealiseerd en daar ben ik apetrots op. Ik had niet verwacht dat de impact van het winnen van deze Awards nog zo groot zou zijn. Als je ziet hoeveel positieve reacties we krijgen dan word ik daar echt stil van. Betere reclame dan dit kun je je niet wensen en dit geeft ons weer een boost voor de toekomst.”

Ondernemer van het jaar 2019 B-to-B Patricia Beerens van Novo Packaging

Ben jij of ken jij een ondernemer die je wil voordragen voor de Business Awards Helderberge in de volgende categorieën: Business to Business, Business to Consumer of Startende ondernemer? Meld je zelf of de ondernemer die je wilt voordragen dan aan.

Aanmelden kan tot 30 juni 2024

Hoe werkt het?

Het selectieproces van de awards is een serieuze zaak. En een tijdrovende, want het selecteren van zoveel mooie bedrijven gaat niet over meningen. Maar over keiharde feiten.

  1. Alle aanmeldingen en nominaties worden beoordeeld aan de hand van de gestelde criteria zoals inschrijving Kamer van Koophandel, vestiging in gemeente Halderberge. Vervolgens neemt de selectiecommissie contact op met de ondernemer voor aanvullende informatie en het maken van een afspraak voor een bezoek van ca. 1 uur.
  2. Na de ontvangst van informatie en bezoek aan de ondernemer maakt de selectie commissie aan de hand van selectie criteria (voor ondernemers B2C en B2B: financiële stabiliteit & continuïteit van de onderneming, onderscheidend vermogen, maatschappelijk verantwoord ondernemen en innovatie; voor startende ondernemers: visie, strategie, kennis van de markt, financiën en ondernemerskwaliteiten ) een keuze en nomineert maximaal 3 ondernemers per categorie ( B2C en B2B; startende ondernemers)
    Nominaties zullen in september worden bekend gemaakt.
  3. Vervolgens bezoekt de jury de drie genomineerden en beoordeelt ze nog dieper op de criteria en laat ze checken op financieel en juridisch vlak. Want een award win je niet zomaar. Uiteindelijk komt hier per categorie een winnaar uit.
  4. Tijdens de uitreiking maakt de jury de winnaars van de Business Awards bekend.

Organisatie

We willen de beste bedrijven van Halderberge een podium geven en daarnaast inspireren en verbinden. Om dit doel te bereiken is de Stichting Ondernemersgala Halderberge opgericht. Stichting Ondernemersgala Halderberge organiseert 1 keer in de twee jaar de Business Awards Halderberge.

BUSINESSAWARDS 2024 wordt georganiseerd door:

Logo BDO
Logo Broos Groenvoorziening
Logo Heijnen
HeroesOnly Logo Paars
Logo de Bree advocaten
Logo The Rock | reclame & media
Logo Moerings BV
SMILE marketing & events