Informatie

Ben jij de ondernemer van het jaar 2022?

Meedoen met de Business Awards Halderberge levert heel veel publiciteit op. Verschillende (social) media zetten je bedrijf volop in de spotlight. Hierna kan niemand meer om jouw bedrijf heen! Alle genomineerden mogen een professionele bedrijfsfilm opnemen die ze zelf voor promotiedoeleinden kunnen inzetten.

Op de avond van de Business Awards Halderberge presenteren de genomineerden hun bedrijf en worden de promofilms getoond aan het publiek. Een ideale mogelijkheid om je netwerk te laten zien wat jouw bedrijf in huis heeft.

“Ik glim nog steeds van oor tot oor en zie dit als een mooie beloning voor alle inspanningen van de afgelopen 7 jaar. Dit hebben wij met heel ons team gerealiseerd en daar ben ik apetrots op. Ik had niet verwacht dat de impact van het winnen van deze Awards nog zo groot zou zijn. Als je ziet hoeveel positieve reacties we krijgen dan word ik daar echt stil van. Betere reclame dan dit kun je je niet wensen en dit geeft ons weer een boost voor de toekomst.”

Ondernemer van het jaar 2019 B-to-B Patricia Beerens van Novo Packaging

Ben jij of ken jij een ondernemer die je wil voordragen voor de Business Awards Helderberge in de volgende categorieën: Business to Business, Business to Consumer of Startende ondernemer? Meld je zelf of de ondernemer die je wilt voordragen dan aan.

Aanmelden kan tot 30-06-2022

Hoe werkt het?

Het selectieproces van de awards is een serieuze zaak. En een tijdrovende, want het selecteren van zoveel mooie bedrijven gaat niet over meningen. Maar over keiharde feiten.

  1. Alle aanmeldingen en nominaties worden beoordeeld aan de hand van de gestelde criteria zoals inschrijving Kamer van Koophandel, vestiging in gemeente Halderberge. Vervolgens neemt de selectiecommissie contact op met de ondernemer voor aanvullende informatie en het maken van een afspraak voor een bezoek van ca. 1 uur.
  2. Na de ontvangst van informatie en bezoek aan de ondernemer maakt de selectie commissie aan de hand van selectie criteria (voor ondernemers B to B en B to C: financiële stabiliteit & continuïteit van de onderneming, onderscheidend vermogen, maatschappelijk verantwoord ondernemen en innovatie; voor startende ondernemers: visie, strategie, kennis van de markt, financiën en ondernemerskwaliteiten ) een keuze en nomineert maximaal 3 ondernemers per categorie ( B to B; B to C; startende ondernemers)
    Nominaties zullen in september worden bekend gemaakt.
  3. Vervolgens bezoekt de jury de drie genomineerden en beoordeelt ze nog dieper op de criteria en laat ze checken op financieel en juridisch vlak. Want een award win je niet zomaar. Uiteindelijk komt hier per categorie een winnaar uit.
  4. Tijdens de uitreiking maakt de jury de winnaars van de Business Awards.

Organisatie

We willen de beste bedrijven van Halderberge een podium geven en daarnaast inspireren en verbinden. Om dit doel te bereiken is de Stichting Ondernemersgala Halderberge opgericht. Stichting Ondernemersgala Halderberge organiseert 1 keer in de twee jaar de Business Awards Halderberge.

Selectiecommissie

Arie Roodenburg

Arie Roodenburg

Selectie Commissie

Gepensioneerd register accountant in de business. Begonnen bij een accountants kantoor en na 8 jaar de overstap gemaakt naar Shell. Gedurende 31 jaar allerlei  financiële functies ( van controller tot financieel directeur)  in binnen- en buitenland  bekleed . Vervroegd uit dienst getreden en naast werkzaamheden vanuit een eigen BV vanaf 2012 vrijwilliger geworden bij het Ondernemersklankbord. Stichting Ondernemersklankbord zet zich al ruim vijfendertig jaar belangeloos in voor Ondernemend Nederland. Als adviseur delen we graag onze kennis en ervaring met de ondernemer. Inmiddels gestopt als adviseur. Sinds 2018 betrokken bij het gala betrokken als lid van de selectiecommissie  Samen met  André staan we  voor onafhankelijkheid en onpartijdigheid.

Andre van Wesel

Andre van Wesel

Selectie Commissie

André van Wesel (1970) heeft ruime ervaring met de dienstverlening aan een breed scala MKB+ ondernemingen. Daarbij hebben, mede vanuit zijn achtergrond als Accountant en Register Belastingadviseur, zowel de onderneming als de ondernemer zijn aandacht. Naast de reguliere bedrijfseconomische aspecten binnen het ondernemerschap houdt hij zich ook bezig met vraagstukken over samenwerking, overname, staking, financiering en toekomstplanning. Daarnaast is André actief betrokken bij de advisering aan en begeleiding van ondernemers en ondernemingen in de Zorg, zowel eerstelijns, tweedelijns als geïntegreerde en multi disciplinaire samenwerkingsverbanden en heeft hij ook meer dan gemiddelde affiniteit met de uitzendbranche.
 

Jury

Ton Haverkamp

Ton Haverkamp

Jury

Eind 2007 startte Ton Haverkamp met Haverkamp Bedrijfsadvisering om met name ondernemers en het MKB bij investerings- en financieringsvraagstukken te begeleiden en adviseren.
Sinds een aantal jaar adviseert hij meerdere bedrijven binnen de gemeente Halderberge. De bedrijfseconomische omstandigheden, de kansen in de markt en de financiële mogelijkheden van een bedrijf met betrekking tot de investerings- en financieringsmogelijkheden worden beoordeeld en de ondernemer wordt geholpen bij de gevraagde financiering. Daarnaast begeleidt Ton ondernemers die continuïteitsproblemen hebben.

Ton is tevens actief binnen de denktank van de gemeente Halderberge en Moerdijk m.b.t. de advisering van ondernemers in deze gemeenten.

BUSINESSAWARDS 2022 wordt georganiseerd door:

Hoofdsponsor

Sponsoren

Logo Rabobank
Logo gemeente Halderberge
Logo Broos Groenvoorziening
Logo The Rock | reclame & media
Logo ondernemers klankbord
logo webbloxz
Eduardo Logo
Logo de Bree advocaten
Logo Heijnen
Logo Moerings BV