Logo stichting ondernemersgala Halderberge

Stichting Ondernemers Gala Halderberge

We willen de beste bedrijven van Halderberge een podium geven en daarnaast inspireren en verbinden. Om dit doel te bereiken is de Stichting Ondernemersgala Halderberge opgericht. Stichting Ondernemersgala Halderberge organiseert het ene jaar de Business Award Halderberge en het volgende jaar het Starters Event Halderberge.

Historie

Stichting Ondernemersgala Halderberge is opgericht op 18 september 2008. Het initiatief voor de stichting is genomen door ondernemers en -vertegenwoordigers uit de gemeente Halderberge. Dit zijn onder andere de Ondernemingskring Halderberge, de Zuidelijke- Land- en Tuinbouw Organisatie, afdeling Halderberge, Kiwanisclub Halderberge en Lions Club Oudenbosch. Vanaf de oprichting is er een goede samenwerking met de gemeente.

De activiteiten van de stichting richten zich meer algemeen op activiteiten die bijdragen aan positieve impulsen aan het lokale en regionale bedrijfsleven. Specifiek door de organisatie van een jaarlijks terugkerend event voor de Halderbergse ondernemers. Sinds de oprichting heeft de stichting zeven keer een ondernemersgala georganiseerd en twee keer een startersevent.

Het motto van de beginjaren: ‘van, voor en door Halderbergse ondernemers’ is in 2019 nog steeds van kracht.

jurgen broos

Jürgen Broos

Voorzitter

Jürgen Broos  (1986)  Is per 2019 voorzitter geworden van Stichting ondernemersgala. Met een nieuwe visie en een nieuw team is Jurgen er klaar voor om er een succes van te maken.  Naast dit voorzitterschap is Jürgen ook voorzitter van de ondernemersvereniging Hoeven.

Daarnaast is Jürgen mede eigenaar van Broos groenvoorziening vof is een hoveniersbedrijf dat zich bezig houdt met alles op tuingebied. Van ontwerp tot realisatie en onderhoud. Dit is voor 80% procent voor particulieren en 20% voor het bedrijfsleven en corporaties.

In 2015 won Jürgen het Ondernemersgala. Na een nominatie is er uiteraard altijd de behoefte om te winnen. De vele positieve energie die komt uit reacties en herkenning bij de nominatie is prachtig. De winst van het gala gaf een nog grotere boost. 

jose besters

José Besters

Bestuurslid & Sponsorcommissie

José Besters werkt als beleidsmedewerker economische zaken en bedrijfscontactfunctionaris bij de gemeente Halderberge.

Randy Mollen

Randy Mollen

Penningmeester

Randy Mollen is sinds 22 jaar eigenaar van Restaurant D’n Halder in Hoeven.
Per 2019 zal hij de rol van penningmeester voor het Ondernemersgala vervullen.
Ook is hij penningmeester van Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Halderberge en bestuurslid van OndernemersVereniging Hoeven en Smaakvol Halderberge.

Toen aan mij, Randy Mollen, gevraagd werd of ik  in het bestuur van het Ondernemersgala wilde plaatsnemen, hoefde ik niet lang na te denken.
In 2012 waren we met ons bedrijf, Restaurant D’n Halder, genomineerd in de categorie business to consumer.
In 2015 hebben we in sporthal de Beuk het galadiner mogen verzorgen.
Aan allebei de gelegenheden heb ik goede herinneringen wat betreft samenwerking, organisatie en sfeer. Niet gek dus dat ik direct enthousiast was om me in te zetten voor een nieuw gala.
Een nieuw gala in een nieuw jasje, nieuwe samenwerking, nieuwe sfeer en nieuwe genomineerden: we gaan er weer een mooi evenement van maken!

Marcel van Est

Marcel van Est

PR Commissie

Eigenaar van The Rock | reclame & media en van Sitez.

Door zijn jarenlange ervaring in de grafische sector en signbusiness heeft Marcel een goede kijk op uw bedrijf en kan hij reclame- en promotieproducten ontwerpen die precies aansluiten bij uw klant. Deze artdirector kan alles creëren wat u bedenkt. Hij luistert goed naar uw ideeën en komt met mooie en creatieve oplossingen. Marcel helpt uw bedrijf naam en aanzien te geven door al uw bedrijfsuitingen en reclames op elkaar af te stemmen.

Joris Wijnen

Joris Wijnen

PR Commissie

Creatief Contentmaker 

Joris Wijnen is een creatieve duizendpoot met een passie voor het creëren van belevenissen. Dit doet hij met online content; social media, foto en video. Werkzaamheden variëren van online redactie kinderzenders NPO Zapp & Zappelin tot productie videoclips met honderdduizenden kijkers op Youtube. 

Cindy Heijkoop

Cindy Heijkoop 

PR Commissie

Eigenaar van Eduardo media en Reclame Dame | reclame- en communicatiebureau 

Cindy Heijkoop heeft 2 bedrijven. Reclame Dame, een reclame- communicatiebureau wat zich richt op het MKB en Eduardo media BV, een bedrijf wat ondersteunende diensten verleend aan educatieve uitgeverijen op het gebied van redactie, vormgeving, illustratie, fotografie, audio, video en animatie. Daarnaast is Cindy actief als bestuurslid in de samenstichting Stampersgat.

Nathalie Christa

Nathalie Christa

Sponsor Commissie

Nathalie Christa is HR Business Partner voor het MKB en eigenaar van Personeelsadvies op Maat gevestigd in Oudenbosch. Zij is gespecialiseerd het adviseren van bedrijven op het gebied van strategische personeelsplanning met een hands-on mentaliteit. Met ruim 20 jaar ervaring in het HR vak en verstand van arbeidsrecht is zij de juiste sparringpartner als het gaat om verzuimaanpak, dossiervorming en weet kosten te besparen door tijdige en effectieve aanpak. Daarnaast houdt zij zich bezig met loopbaan- en lifecoaching en is inzetbaar op HR interim opdrachten.

Arie Roodenburg

Arie Roodenburg

Selectie Commissie

Adviseur bij het Ondernemersklankbord. Na een lange carrière binnen Shell , waarbij diverse financiële functies in binnen en buitenland zijn bekleed, sinds 2012 vrijwilliger bij het Ondernemersklankbord. Stichting Ondernemersklankbord zet zich al ruim vijfendertig jaar belangeloos in voor Ondernemend Nederland. Als adviseur delen we graag onze kennis en ervaring met de ondernemer. Bij het gala betrokken als lid van de selectiecommissie waarbij André en ik staan voor onafhankelijkheid en onpartijdigheid.

Andre van Wesel

Andre van Wesel

Selectie Commissie

André van Wesel (1970) heeft ruime ervaring met de dienstverlening aan een breed scala MKB+ ondernemingen. Daarbij hebben, mede vanuit zijn achtergrond als Accountant en Register Belastingadviseur, zowel de onderneming als de ondernemer zijn aandacht. Naast de reguliere bedrijfseconomische aspecten binnen het ondernemerschap houdt hij zich ook bezig met vraagstukken over samenwerking, overname, staking, financiering en toekomstplanning. Daarnaast is André actief betrokken bij de advisering aan en begeleiding van ondernemers en ondernemingen in de Zorg, zowel eerstelijns, tweedelijns als geïntegreerde en multi disciplinaire samenwerkingsverbanden en heeft hij ook meer dan gemiddelde affiniteit met de uitzendbranche.
 

Peter Jansen van Jansen Tomaten

Peter Jansen

Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Peter Jansen en ben medeorganisator van het Business Awardgala Halderberge.  Namens de serviceclub Lionsclub Halderberge heb ik zitting in deze organisatie.  We proberen ondernemers te stimuleren door middel van deze Award om hun activiteiten door te zetten en te ontplooien. Uiteindelijk krijg je als ondernemer  wat de uitkomst ook mag zijn , bekendheid en kom je in beeld bij vele mensen zodat je onderneming daar profeit van zal hebben. Naast deze B A H  hebben we dan een goed doel die alle aanwezigen mede steunen.  Tot ziens op het Business Awardgala

Ton Haverkamp

Ton Haverkamp

Jury

Eind 2007 startte Ton Haverkamp met Haverkamp Bedrijfsadvisering om met name ondernemers en het MKB bij investerings- en financieringsvraagstukken te begeleiden en adviseren.
Sinds een aantal jaar adviseert hij meerdere bedrijven binnen de gemeente Halderberge. De bedrijfseconomische omstandigheden, de kansen in de markt en de financiële mogelijkheden van een bedrijf met betrekking tot de investerings- en financieringsmogelijkheden worden beoordeeld en de ondernemer wordt geholpen bij de gevraagde financiering. Daarnaast begeleidt Ton ondernemers die continuïteitsproblemen hebben.

Ton is tevens actief binnen de denktank van de gemeente Halderberge en Moerdijk m.b.t. de advisering van ondernemers in deze gemeenten.

Jeanette de Bree

Jeanette de Bree

Jury

Jeanette de Bree is advocaat en eigenaar van Advocatenkantoor De Bree in Etten-Leur. Dit advocatenkantoor is gespecialiseerd in Familierecht (mediation, echtscheiding, omgang, alimentatie, etc.) en Arbeidsrecht (ontslag, arbeidsovereenkomst, ziekte, etc.). Hier vindt u een betaalbare advocaat met kennis van zaken. Wij staan voor open, eerlijk en duidelijk.

Bij de Startersprijs is Jeanette betrokken als onafhankelijk en onpartijdig jurylid.

Roy van Diem

Roy van Diem

Jury

Regiovoorzitter en adviseur bij het Ondernemersklankbord, regio West Brabant. Na een lange carrière binnen de Rabobank groep, met als laatste functie directievoorzitter van Obvion hypotheken, sinds 2011 vrijwilliger bij het Ondernemersklankbord. Stichting Ondernemersklankbord zet zich al ruim vijfendertig jaar belangeloos in voor Ondernemend Nederland. Als adviseur delen we graag onze kennis en ervaring met de ondernemer. Bij de Startersprijs betrokken als jurylid sta ik voor onafhankelijkheid en onpartijdigheid.