Jumbo Broos Oud Gastel
Jumbo Broos

Genomineerd in de categorie Business to Consumer

Jumbo Broos

Een grote familie, is inderdaad een mooie omschrijving, ook al omdat de winkel al 3 generaties in de familie is. Opa startte in 1935 als kruidenier met melkwagens. Mijn vader en moeder namen het over en begonnen eerst als Mikro Markt en later als C1000.

Als klein kind kwam ik al dagelijks in de winkel, in plaats van buitenspelen was ik vaak op de versafdelingen te vinden. Sebastian is op zijn 15de bij ons komen werken in de vulploeg.

De vonk sloeg een aantal jaren later over en ook hij heeft zijn hart verloren aan het bedrijf. Samen hebben wij dan ook de overstap gemaakt van C1000 naar Jumbo. Dat deze stap ons zoveel succes zou brengen hadden wij in onze stoutste dromen niet verwacht.

Het slogan van C1000 “ Geen Fratsen, dat scheelt “ past nog steeds in onze manier van ondernemen. We proberen dagelijks de lat zo hoog te leggen dat klanten het fijn vinden om bij ons in de winkel hun dagelijkse boodschappen te doen. Dat we dit niet alleen kunnen lijkt ons logisch en daarom hebben we een enthousiast Team om ons heen.

De uitdaging op dit moment is te zorgen dat de winkel vol blijft met artikelen. Onze winkel hebben we in 2016 neergezet op een bepaalde omzet, dat onze winkel nu naar 3 jaar eigenlijk al te klein is, is onvoorstelbaar. Wie weet wat 2019 / 2020 ons weer gaat brengen aan nieuwe kansen.

Wilt u ook op deze spannende avond aanwezig zijn en zien of Jumbo Broos de prijs wint?

Bestel kaarten