HP Printer
HP Printer

Genomineerd in de categorie Business to Business

HP Printer

WIE IS HP-PRINTER

In het jaar 1999 besloot Jeroen Peters uit Etten-Leur, tot die tijd werkzaam als client service manager binnen een internationaal lead generatie bureau, als zelfstandig ondernemer door het leven te gaan. Een jaar later besloot Marco Voesenek uit Hoeven zijn functie als account manager bij een IT organisatie te beëindigen en zich als compagnon aan te sluiten. In de jaren die volgde hebben zij samen meerdere organisaties opgestart waarvan inmiddels ook enkele zijn verkocht. In 2012 zijn zij de firma HP-Printer gestart. HP- printer is specialist in Nederland en België van professionele refurbished Hewlett Packard laserprinters. Refurbished printers zijn gebruikte printers (veelal goed onderhouden geleasede apparatuur) die volledig zijn nagekeken door een specialist, intern en extern gereinigd en daar waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen. HP-Printer levert diverse soorten professionele HP laserprinters en richt zich hierbij op ZZP’ers , MKB organisaties, stichtingen en verenigingen.

 HP-Printer garandeert de beste prijs-kwaliteit verhouding op basis van printerspecificaties, tellerstanden en status supplies. Refurbished printers worden door ons altijd geleverd inclusief garantie.

 Naast refurbished professionele laserprinters levert HP-Printer ook nieuwe en gebruikte printeronderdelen, toner cartridges of andere verbruiksmaterialen en verzorgt onderhoud en reparatie. Om het plaatje helemaal compleet te maken verzorgt HP-Printer ook installatie en (online) support voor printers en netwerken.

 Ruim 2.000 bedrijven in Nederland en België maken inmiddels gebruik van de apparatuur en supplies van HP-Printer en dit aantal groeit jaarlijks met tenminste 15%. Naast een Nederlandse vestiging beschikt HP-Printer tevens over een verkoopkantoor in België en wordt uitbreiding in andere landen momenteel onderzocht.

MVO (MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN)

De visie van HP-Printer is dat gebruikte hardware gezien moet worden als een bewust alternatief voor nieuwe hardware. Dit kan uiteraard alleen als de kwaliteit en de service op een vergelijkbaar niveau zijn. Echter moet er wel een serieus voordeel qua prijs te behalen zijn. Met onze professionele laserprinters en multifunctionals garanderen wij een voordeel van 50% tot wel 90% op de nieuwprijs. Daarbij worden alle refurbished producten geleverd inclusief garantie. Op alle refurbished printers kan er zelfs een aanvullende garantie tot 24 maanden bovenop de standaard garantie worden afgesloten.

Met het aanbieden van refurbished printers en multifunctionals verlengen wij de levensduur van deze hardware aanzienlijk. Maar wat als deze hardware toch echt het einde van de levenscyclus heeft bereikt? In dat geval wordt de hardware (printers maar ook toner cartridges) op een zo min mogelijke milieubelastende wijze gerecycled. Door deze vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen zorgen wij ervoor dat we duurzaam met onze grondstoffen omgaan en het milieueffect beperken.

Ingenomen hardware wordt zoveel mogelijk hergebruikt. Op deze manier kunnen onderdelen die nog goed functioneren weer opnieuw worden gebruikt. Alle onderdelen die overblijven worden op een milieuvriendelijke manier verwerkt. De betreffende materialen worden gescheiden om deze te kunnen recyclen. Zo wordt oude hardware omgezet tot secundaire grondstoffen. Op deze manier dragen wij samen met onze verwerkers bij aan de circulaire economie.

 Om het milieueffect van het versturen van printers, onderdelen, toner cartridges en andere supplies te beperken hergebruiken wij bijna alle dozen en verpakkingsmaterialen die wij dagelijks ontvangen. Last but not least maken wij naast onze eigen transportmiddelen ook gebruik van het platform Brenger. Dit platvorm zorgt voor een efficiënte vulling van bestelbussen van professionele koeriers die onderweg zijn en ruimte beschikbaar hebben. Deze dienstverlening sluit dus mooi aan bij onze business.  

Wilt u ook op deze spannende avond aanwezig zijn en zien of  HP Printer de prijs wint?

Bestel kaarten