IMPACT
BusinessAwards Halderberge

We vinden dat Halderberge prachtige bedrijven heeft. Bedrijven met passie, lef en visie. Bedrijven die zichzelf elke dag proberen te verbeteren. Dat verdient een podium! We willen het Halderbergse bedrijfsleven inspireren en verbinden.

Op zaterdag 19 november 2022 vindt de volgende Business Awards Halderberge plaats.

Tijdens dit gala wordt bekend gemaakt wie zich ondernemer van het jaar mag noemen in de categorieën Business to Business, Business to Consumer en Startende ondernemer.

Business Awards Halderberge 2022

georganiseerd door Stichting Ondernemers Gala Halderberge

Dit event wil je niet missen.

In een avondvullend programma met entertainment ontmoet je bekende en minder bekende ondernemers uit Halderberge. Je kunt in een ongedwongen sfeer bijpraten met relaties en nieuwe contacten leggen. Daarnaast inspireren de genomineerden voor de titel Ondernemer van het Jaar je met hun ideeën voor vernieuwend ondernemerschap. Je kunt kiezen voor kaarten inclusief een heerlijk diner en een netwerkgesprek of kaarten voor enkel de feestelijke uitreiking en de afterparty waarbij je tijdens deze gezellige avond je netwerk kunt uitbreiden en kennismaken met potentiële klanten.

Bestel nu kaarten en zorg dat je erbij bent!

Dagvoorzitter en programma

Dit jaar kunt u kiezen tussen kaarten inclusief diner, uitreiking en de afterparty of kaarten voor enkel de uitreiking en de afterparty.

Heeft u kaarten voor het diner dan bent u van harte welkom om 16.30uur en ontvangen we u graag onder het genot een welkomstdrankje. Na het welkomstwoord wordt het diner uitgeserveerd. Tussen de gangen van het 3 gangen diner door kunt u uitgebreid netwerken met uw tafelgenoten en worden de genomineerden van de Startersprijs, B-to-C en B-to-B aan u voorgesteld door uw dagvoorzitter is Bagiyo.

Tussen 20.15uur – 20.45uur ontvangen we graag de gasten voor de uitreiking en de afterparty. Na de uitreiking van de prijzen aan de ondernemers van het jaar in de drie categorieën Startersprijs, B-to-C en B-to-B bent u in de gelegenheid om te netwerken en kennis te maken met mede ondernemers en toekomstige klanten. De band Impakt maakt de feestavond compleet. Deze 9-koppige formatie speelt een wirwar aan muziekstijlen die elkaar in razend tempo opvolgen. Energiek, 100%-live, vernieuwend en met de juiste impakt!

Locatie icon

Locatie

't Veerhuis
Veerkensweg 22
4751 CS Oud Gastel

Klok icoon

Programma

Avond met Diner:
16:30 uur: Ontvangst
17:15 uur: Start diner
20:15 uur: Einde diner
21:00 uur: Uitreiking Awards
22:00 uur: Aanvang Netwerk- en Feestavond 

Gasten Afterparty:
20:15 uur: ontvangst

Dresscode

Cocktail

De genomineerden voor de awards van 2022 zijn:

B - to - B

B - to - C

Starters

De winnaars van 2019 en 2018

Novo Packaging & Warehousing

Winnaar B2B 2019

NOVO Packaging Packaging & Warehousing viel maar liefst twee keer in de prijzen in 2019. Naast de Business Award wonnen ze ook de Publieksprijs 2019. NOVO Packaging & Warehousing is gespecialiseerd in op maat gemaakte golfkartonnen verpakkingen en verpakkingsmaterialen, co-packing, reiniging van kunststof pallets en boxen en warehousing. Sinds 2012 zijn Patricia en Dion Beerens samen met Benny Rademakers eigenaar van dit mooie en snelgroeiende productiebedrijf gevestigd in Stampersgat.

Verkeersschool Frijters

Winnaar B2C 2019

Willem-Jan runt sinds 2006 Verkeersschool Frijters. In 2006 reed hij alleen met één auto; nu werkt de verkeersschool met vijf instructeurs, rijden er vijf auto’s en worden er theorielessen en allerlei andere opleidingen verzorgd. Ook kan je bij Frijters terecht voor de tractor, het is een van de weinige rijscholen in de regio waar je les voor dit rijbewijs kan volgen. Willem-Jan Frijters is bovendien betrokken bij de klankbordgroep die vanuit het CBR meedenkt over het dit examen.

Verkeersschool Frijters is tevens gespecialiseerd op het gebied van lesgeven aan leerlingen met ADHD, ADD, faalangst, autisme en verkeersangst. In de toekomst wil Frijters ook bijscholing voor instructeurs gaan verzorgen.

De HAPfabriek

Winnaar Startende ondernemer 2018

De HAPfabriek mocht zich startende ondernemer van 2018 in Halderberge noemen. De drie jonge ondernemende vrouwen creëren met food een beleving. Samen zijn de zussen Joleine en Sabine Thijs en Chantal Koevoets eigenaar van het cateringbedrijf. Ze hebben een unieke touch die je overal terugziet. In een ontbijt op bed voor twee tot een compleet verzorgde bruiloft met aankleding en personeel.

BUSINESSAWARDS 2022 wordt georganiseerd door:

Hoofdsponsor

Website icoon

Platina sponsoren

Gouden sponsoren

Bronze sponsoren

Sponsoren/organisatie