Breda Aviation
Breda Aviation

Genomineerd in de categorie Business to Consumer

Breda Aviation

‘Vliegen, het heeft iets magisch’

Vliegen is voor heel wat mensen een droom. Breda Aviation geeft daar op alle mogelijke manieren invulling aan. Van rondvluchten tot proeflessen, van de opleiding sportvlieger tot een serieuze beroepsopleiding tot verkeersvlieger en het verhuren van vliegtuigen aan gebrevetteerden. U kunt hier zelfs leren vliegen op de PAL-V, de vliegende auto.

Herman en Marcia Hendriks willen vliegen voor iedereen toegankelijk maken. Want iedereen kan leren vliegen! Hun jongste leerling is 14 jaar en wil graag verkeersvlieger worden. Maar bij de school vliegt ook een 90-jarige meneer die na zijn proefles zo enthousiast was dat hij vliegles is gaan nemen en nu elke 2 maanden een vluchtje met een instructeur maakt.

En wat is er nu mooier dan van je hobby je beroep maken? Dat is precies wat Herman deed. Na een proefles werd hij zo gegrepen door het vliegen dat hij naast zijn werk diverse vliegopleidingen volgde, tot hij uiteindelijk volleerd verkeersvlieger en gecertificeerd vlieginstructeur was. Marcia is min of meer opgegroeid op Seppe/Breda Airport. Haar familie bestiert al sinds jaar en dag restaurant De Cockpit en haar vader deed aan parachute springen. Inmiddels zijn zij samen al ruim 11 jaar eigenaar van Breda Aviation.

Beide eigenaren zijn heel enthousiast over hun bedrijf. Ook de klanten stappen altijd met een grote glimlach binnen want zij mogen hun hobby weer uitoefenen. Service en gastvrijheid staan bij Breda Aviation hoog in het vaandel. Het bedrijf is 7 dagen per week geopend, de voordeur staat letterlijk altijd open, de koffie is klaar en men voelt zich gelijk welkom.

Deze Brabantse gezelligheid gaat moeiteloos hand in hand met professionaliteit. Breda Aviation is een kwalitatief hoogwaardige vliegschool. Zij mogen op alle mogelijke niveaus vliegopleidingen geven en ze zijn de grootste gecertificeerde vliegopleiding in Zuidwest-Nederland. Zij hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in een moderne, zuinige maar vooral ook stillere vloot van vliegtuigen. Hiermee komen zij tegemoet aan de wensen van hun klanten én aan de omwonenden van het vliegveld. Daarnaast beschikt de school over een autogyro voor de PAL-V FlyDrive Academy, de opleiding waar men het brevet kan halen voor de vliegende auto. Een innovatie van het hoogste niveau.

Inchecken bij Breda Aviation doet u gewoon via de terminal op de luchthaven. De baliedames brengen u graag op de hoogte van alle mogelijkheden. Maar u mag natuurlijk ook gewoon eens een kijkje komen nemen. Want als de volledige vloot buiten op het vliegveld staat, het zonnetje schijnt en de motoren starten één voor één op, geeft dat werkelijk een magisch gevoel.

Wilt u ook op deze spannende avond aanwezig zijn en zien of Breda Aviation de prijs wint?

Bestel kaarten