Over ons

Dankert Geene Sportpunt Hoeven

Dankert Geene - Voorzitter

Dankert Geene is algemeen directeur van Arcus Groep Fysiotherapie (met vestigingen o.a. in Hoeven en Oudenbosch) en Sportpunt Hoeven, en eigenaar van de sporthallen De Parrestee (Hoeven) en De Beuk (Oudenbosch). Als Ondernemer van het Jaar 2013 weet hij als geen ander hoe het OndernemersGala voor je kan werken. Daarom zet hij zich graag in om lokale uitblinkers het podium te bieden dat zij verdienen. 

José Besters - Bestuurslid & PR-commissie

José Besters werkt als beleidsmedewerker economische zaken en bedrijfscontactfunctionaris bij de gemeente Halderberge.

Karen van de Wiel Zuivere Communicatie

Karen van de Wiel - PR-commissie

Karen van de Wiel, tekstschrijver bij haar eigen communicatiebureau Zuivere Communicatie, schrijft 3D-teksten online en offline die het OndernemersGala onweerstaanbaar maken.

Marcel van Est - PR-commissie

Eigenaar van The Rock | reclame & media en mede-eigenaar van Sitez.

Door zijn jarenlange ervaring in de grafische sector en signbusiness heeft Marcel een goede kijk op uw bedrijf en kan hij reclame- en promotieproducten ontwerpen die precies aansluiten bij uw klant. Deze artdirector kan alles creëren wat u bedenkt. Hij luistert goed naar uw ideeën en komt met mooie en creatieve oplossingen. Marcel helpt uw bedrijf naam en aanzien te geven door al uw bedrijfsuitingen en reclames op elkaar af te stemmen.

Daarnaast geeft Marcel trainingen Multimedia aan de Fontys Hogeschool in Tilburg.

Kirsten Bouwmeester-Terlouw - Penningmeester

“Je kunt alles wat je maar wilt doen, daar ben ik heilig van overtuigd. Denken in oplossingen in plaats van problemen, dat brengt je verder. Ik vind het heerlijk om alles te regelen voor klanten. Als spin in het web, maar met beide benen op de grond.”

Een creatieve oplossing nodig voor een betere machine? Maar geen tijd te verliezen? Bouwmeester Metaal garandeert snel een oplossing voor elk machinevraagstuk. Wachten is tijdverspilling. U vindt hier echte vaklieden. Niet praten, maar doen. Machines ontwerpen en bouwen is ze met de paplepel ingegoten. Wij zijn dan ook trots op het feit dat wij in 2014 ons 50-jarig hebben mogen vieren! Bouwmeester, meesters in metaal.

Jürgen Broos - Wervingscommissie

Broos groenvoorziening vof is een hoveniersbedrijf dat zich bezig houdt met alles op tuingebied. Van ontwerp tot realisatie en onderhoud. Dit is voor 80% procent voor particulieren en 20% voor het bedrijfsleven en corporaties.

In 2015 wonnen we het Ondernemersgala. Na een nominatie is er uiteraard altijd de behoefte om te winnen. De vele positieve energie die komt uit reacties en herkenning bij de nominatie is prachtig. De winst van het gala gaf een nog grotere boost.

Jurgen Jochims - Wervingscommissie

Jurgen Jochims (39), sinds kort vanuit Lionsclub Halderberge actief bij de werving van kandidaten voor het ondernemersgala. In het dagelijkse leven actief bij Colijn Beton- en Waterbouw (Strukton) uit Breda als bedrijfsmanager. Daarnaast actief als voorzitter van MHC Oudenbosch en binnen LC Halderberge onderdeel van het organiserend comité van de Lionsquiz.

Arie Roodenburg - Selectiecommissie

Adviseur bij het Ondernemersklankbord. Na een lange carrière binnen Shell , waarbij diverse financiële functies in binnen en buitenland zijn bekleed, sinds 2012 vrijwilliger bij het Ondernemersklankbord. Stichting Ondernemersklankbord zet zich al ruim vijfendertig jaar belangeloos in voor Ondernemend Nederland. Als adviseur delen we graag onze kennis en ervaring met de ondernemer. Bij het gala betrokken als lid van de selectiecommissie waarbij André en ik staan voor onafhankelijkheid en onpartijdigheid.

Andre van Wesel - Selectiecommissie

André van Wesel (1970) heeft ruime ervaring met de dienstverlening aan een breed scala MKB+ ondernemingen. Daarbij hebben, mede vanuit zijn achtergrond als Accountant en Register Belastingadviseur, zowel de onderneming als de ondernemer zijn aandacht. Naast de reguliere bedrijfseconomische aspecten binnen het ondernemerschap houdt hij zich ook bezig met vraagstukken over samenwerking, overname, staking, financiering en toekomstplanning. Daarnaast is André actief betrokken bij de advisering aan en begeleiding van ondernemers en ondernemingen in de Zorg, zowel eerstelijns, tweedelijns als geïntegreerde en multi disciplinaire samenwerkingsverbanden en heeft hij ook meer dan gemiddelde affiniteit met de uitzendbranche.

Ton Haverkamp - Jury

Eind 2007 startte Ton Haverkamp met Haverkamp Bedrijfsadvisering om met name ondernemers en het MKB bij investerings- en financieringsvraagstukken te begeleiden en adviseren.
Sinds een aantal jaar adviseert hij meerdere bedrijven binnen de gemeente Halderberge. De bedrijfseconomische omstandigheden, de kansen in de markt en de financiële mogelijkheden van een bedrijf met betrekking tot de investerings- en financieringsmogelijkheden worden beoordeeld en de ondernemer wordt geholpen bij de gevraagde financiering. Daarnaast begeleidt Ton ondernemers die continuïteitsproblemen hebben.

Ton is tevens actief binnen de denktank van de gemeente Halderberge en Moerdijk m.b.t. de advisering van ondernemers in deze gemeenten.

Chantal van Spaendonck - Jury

Chantal van Spaendonck heeft ervaring als ondernemer binnen diverse bedrijven en is momenteel projectleider bij StartersCentra West-Brabant en directeur bij Care Innovation Center West-Brabant. Bovendien is Chantal ook inwoner van de gemeente Halderberge.
Ze zet graag haar ervaring en kennis in als jurylid bij het OndernemersGala.
"Ondernemen is een vak apart en a way of living".

Marlene Ruigrok van Houtum

Marlène Ruigrok van Houtum - Jury

Ir. Marlène Ruigrok van Houtum is organisatieadviseur en executive coach voor bedrijven en directeuren die van alle uitdagingen van deze tijd een kans willen maken.
Daarnaast is zij directeur van de MBO-instelling Marlijn Academie (www.marlijnacademie.nl). Deze onderwijsinstelling met 66 erkende MBO-opleidingen en een excellent rapport van de inspectie, richt zich volledig op het verzorgen van BBL- en MBO-opleidingen op maat om het niveau van de medewerkers, praktijkopleiders en daarmee de gehele organisatie op een hoger niveau te krijgen binnen de proces- en papierindustrie en commerciële bedrijven.
Verder is zij initiatiefnemer van Triple Antonius: een geheel nieuwe aanpak om mensen met een beperking als leerling in een bedrijf te laten participeren m.b.v. MBO-onderwijs.