Teunissen de verse verleiding

“Ik ben Marcus Teunissen, opgegroeid in Oudenbosch en eigenaar van Teunissen de verse verleiding. In mijn vrije tijd sport ik graag. Skiën, hardlopen, voetballen, wielrennen, etc. Er is geen sport waarvoor ik geen uitrusting heb! Daarnaast speel ik graag trompet bij Ut Zooyque (dweil ensemble) en val ik soms in bij BB Ullie.
De meeste mensen kennen me van de markt, waar we dagelijks te vinden zijn met altijd verse aardappelen, groenten en het fruit.

Mijn opa had een groentewinkeltje en deed venten (met paard en wagen langs de deur verkopen). Mijn vader stond vanaf zijn 13e jaar op de net opgerichte markt in Oudenbosch. In eerste instantie was opa Teunissen het hier niet mee eens, maar door de goede verkoop hebben ze de marktactiviteiten doorgezet. Vanaf 2003 zit ik in de zaak en in 2010 heb ik het bedrijf volledig overgenomen.

Ik had niet verwacht dat ik al zo ver zou zijn voor een nominatie voor de titel Ondernemer van het Jaar. Maar alles wat je met liefde doet, is nooit goed genoeg. Het is dus altijd fijn dat mensen me waarderen om wat ik doe en waar ik naar toe wil. Deze nominatie is daarom een hele eer!”

Contactgegevens

Nijverheidsweg 11
7431 CZ Oudenbosch
www.deverseverleiding.nl
info@deverseverleiding.nl