MD Makelaars & Taxateurs

“Ik ben Menno Deunk, eigenaar van MD Makelaars en Taxateurs, geboren en getogen in Bosschenhoofd en sinds 2005 woon ik in Hoeven.
Na de opleidingen MTS Bouwkunde en HBO Makelaardij en zo’n 8 jaar loondienst, was het in 2008 tijd om MD Makelaars & Taxateurs op te richten. Eerst vanuit onze verbouwde garage in de Boterbloemlaan en sinds begin 2013 vanuit de huidige zichtlocatie aan de Hofstraat in het Hoevense centrum.

Bij MD Makelaars & Taxateurs helpen we koper en verkoper bij elkaar te brengen wanneer ze één van de belangrijkste beslissingen in hun leven nemen: het kopen of verkopen van hun woning. Dit doen we ongedwongen en met de nodige aandacht, maar altijd resultaatgericht.
De fascinatie voor gebouwen en mensen gecombineerd met de onvoorspelbaarheid, maken dat ons vak altijd boeiend is en voldoening brengt.

Ik zie de nominatie als een beloning voor hetgeen we de afgelopen jaren gerealiseerd hebben. Ik ben er trots op dat we samen met de mede-genomineerden een gooi naar de titel ‘Ondernemer van het Jaar’ mogen doen.”

Contactgegevens

Hofstraat 27
471 AK Hoeven
www.mdmakelaars.nl
info@mdmakelaars.nl