Conferentiecentrum Bovendonk

Ik ben Tim Berendsen, 37 jaar en sinds mijn vijfentwintigste horecaondernemer van verschillende bedrijven. Ik woon met mijn gezin in Lage Zwaluwe en ben geboren en opgegroeid in Dordrecht.

De afgelopen 3 jaar heb ik me vooral beziggehouden met het reorganiseren van de bedrijfsvoering van Bovendonk en dat begint zijn vruchten af te werpen. We staan nu aan het begin van een mooi tijdperk, waarin we vooral kunnen gaan opbouwen.
Ondertussen heb ik ook aan mijn eigen ontwikkeling gewerkt door het volgen van een Masterclass programma Toerisme en Recreatie, waar ik nu als actief lid van de Toeristische Initiatief Groep (TIG) dankbaar gebruik van maak.

Bovendonk heeft een heel flexibel team van meedenkende medewerkers dat, in combinatie met een heel divers aanbod van zalen, horecavoorzieningen en hotelkamers, in staat is om echt persoonlijk maatwerk te leveren voor zowel formele als informele bijeenkomsten.

Het leuke van werken op Bovendonk is de enorme potentie die het pand heeft. Het bedrijf is in 1995 begonnen als zakelijk conferentiecentrum. Dat was toen de meest logische bestemming voor het, na een lange tijd leegstaande, oud-seminarie.
We kunnen nog jaren groeien en verbeteren. Dit zorgt voor een enorme afwisseling van de dagelijkse werkzaamheden. Doelstelling is om de winst te besteden aan behoud van het Nationaal Monument Bovendonk. Naast de zakelijke en particuliere groepsmarkt zien we nu volop kansen voor de ontwikkeling in de toeristische branche.

Het is een enorm compliment voor ons hele team, dat we zo kort na een grondige reorganisatie al genomineerd zijn. Dit is echt een bevestiging dat het harde werken van ons allemaal zinvol is geweest. We zijn er heel trots op. Zeker ook omdat, naast het feit we steeds meer in het nieuws zijn en daardoor steeds toegankelijker worden, het cijfermatige gedeelte van de exploitatie door externe professionals is doorgelicht.
Voor mij persoonlijk is het natuurlijk een gigantische opsteker, dat ik mij nu mag meten met stuk voor stuk klasse ondernemers uit de gemeente Halderberge. Dat geeft heel veel energie!

Contactgegevens

Hofstraat 8
4741 AK Hoeven
www.bovendonk.nl
tim@bovendonk.nl