Bouwbedrijf R. Schepers B.V.

“Ik ben Robbert Schepers, geboren in Roosendaal en opgegroeid in Oudenbosch, en eigenaar van Bouwbedrijf R. Schepers B.V. in Hoeven.

Tot 2007 werkte ik als meewerkend uitvoerder bij een bouwbedrijf en ik zag dat mijn werkgever geen kleine werkzaamheden, zoals een aanbouw, kortdurende renovaties en dakkapellen, aannam omdat het te druk was. Ik ben toen als ZZP’er begonnen om die werkzaamheden wél te gaan doen.
Omdat ik flexibel inzetbaar ben, ik kom gerust ’s avonds een offerte bespreken, en door mond-tot-mond reclame groeide het aantal aanvragen. Ook kwam er steeds meer vraag naar grotere bouwwerken.

Vanaf 2010 huurde ik ZZP’ers in en in 2015 nam ik twee vaste medewerkers aan. Omdat we nog steeds groeien, gaan we het personeelsbestand binnenkort verder uitbreiden.
In de loop van de jaren is de vorm van de bouwopdrachten veranderd. Tegenwoordig is 90% van ons werk particuliere nieuwbouw: complete villabouw, van A tot Z. Het is heel leuk om voor verschillende klanten totaal uiteenlopende ontwerpen te bouwen.

De klanten hebben nog steeds maar 1 aanspreekpunt en dat ben ik. Ik ben nog steeds flexibel in mijn tijd, kom afspraken altijd na en doe niet moeilijk over kleine wijzigingen in de opdracht. Ik ga voor een prettige samenwerking. We hebben ook veel klanten gekregen door het predicaat Bouwgarant aannemer. Hypotheekverstrekkers eisen vaak zo’n bouwgarantie en sinds 2014 dragen wij die titel met trots.

Ik ben de Rabobank zeer dankbaar dat men ons heeft voorgedragen als kandidaat voor het OndernemersGala. We vinden het een grote eer en een mooie opsteker voor ons groeiende bedrijf!”

Contactgegevens

Moleneindsestraat 39
4741 RH Hoeven
www.bbrschepers.nl
r.schepers01@hetnet.nl